Julafton!

Idag fick jag en chokladtomte, väldigt passande då det är julafton. Tack Ika för detta och alla andra paket :)

23 Deccember aka dan före dopparedan

Idag var det dags för sista paketet från Emiliam och där gömde sig ett par bruna trosor!! Tack för alla paket Emiliam :)

22 December

Idag fick jag denna roliga hundkopp. Med denna och den andra koppen jag fick i kalendern har jag ju så det räcker när jag flyttar hemifrån! :D Tack Ikan!

21 December

Det här lilla blocket jag fick var både roligt och bra, nu slipper jag sätta post-it-lappar på mobilen när det är något jag ska komma ihåg! Tack Emiliam :)

20 December

Idag fick jag detta superfina kronhalsband av Ika, har alltid velat ha ett eget och nu har jag det! Tack Ika!

19 December

Idag ick jag ännu ett nagellack, ett lila! haha super ju, sen fick jag en söt liten tablett as som det står "Jag äter helst inte något annat än godis" stämmer ju ganska bra in på mig. Tack Emiliam :)

18 December

Idag fick jag dessa nagelfilar, vilket inte kunde komma mer perfekt! Jag hade nämligen precis skrivit upp dom på min måste-köpa-lista! Tack så jättemycket Ika :)

17 December

Idag fick jag denna jätte fina ringen av Emiliam. Jag köpte ju en sådan till Ika och tänkte nästan köpa en själv så det va kul att jag fick den!

16 December

Idaf fick jag en jätte fin kopp tack så jätte mycket!!! :)) Tack Ika!

15 December

Idag fick jag sockar igen. Dock var inte dessa så snygga, riktiga Emilia sockar!.. Hum får använda dem som reserv ;)

14 DecemberIdag blir det tyvärr bara en bild på paketet... Mobilen är fucked up så, men jag fick iaf ett par svarta sockar av ika idag! Tur var väl att de var svart så man inte har såna fula som Emiliam!

13 December aka Lucia

Idag fick jag hårinpackning, något jag är väldigt dålig på att använda. Men eftersom jag nu fick det i min julklalender måste jag ju börja använda det, super! Tack Emiliam :)

12 December

Haha idag fick jag mjuknogat, älskar dom! Det bästa är att man kan inte vräka i sig en hel för det blir för mycket. Tack Ika! :)

11 December

Idag fick jag en eyeliner, perfekt då de jag har är slut eller värdelösa. Tack Syster! :))

10 DecemberIdag fick jag en lite rolig sak, nämligen ett par ullaredstrosor! haha, tack storasyster! :)

9 December

Idag fick jag dessa rosettöronghängen av Emiliam. Tyckte dom va superfina, Tack! :))

8 December

Idag får ni inte se hur paketet såg ut innan för jag råkade ta kort med kameran så det sparades på internminnet och därifrån vet jag inte hur man får ut bilder, men hur som helst idag fick jag denna egengjorda tavla av Ika. Det står "I will always love my family no matter what that i will promise u". Budskapet gäller ju och den är i min favoritfärg grön och så är det nog tänk att va lite sådär optikersaktigt, det är stort och blir mindre och mindre :) Tack så mycket! :)

7 December

Tyvärr lite sen uppdatering, men ibland blir det så. Idagens lucka hittade vi ett graffitinagellack, det ska bli mycket spännande att testa! Tack Emiliam :)

6 December

Dagens paket var riktigt inlindad i tejp, men tillslut fick jag upp det och då hitttade jag dessa hårnålar. Perfekt då mina alltid försvinner och är borta. :) Tack storasyster!

5 December

Idag fick jag body butter som luktar gudomligt! Det är kokos och persika doft. Tack så hemskt mycket Emiliam :)

4 DecemberIdag fick jag ett jättefint halsband! Det är Ikan som har gjort det själv och det är specialtillverkat bara för mig! Men om du vill ha ett lika fint är det bara att höra av sig till Ikan! :)

3 DecemberIdag var det riktigt många paket att öppna, 3 st väldigt passande antal. Paketen innehöll dessa två ljushållare med en blomma på och två ljus, men ljusen får jag nog byta ut mot ett par röda det är ju jul nu!

2 December

Andra paketet! :D

En chokladkalender! då kan jag passa på att visa min andra julkalender, dock var inte chokladen så god i min så detvar kanske bra att jag fick en ny ;) TACK Ikan!

1 December

Dags för första paket! Dock gissade jag ut vad det var innan jag öppnat det nämligen ett 
nagellack!!! Det är gammaldagsrosa färg det syns kanske inte på dessa dåliga mobilbilder, men det var jätte fint! :D Tack Emiliam
Längtar redan tills att öppna nästa paket! Och öppna min chokladkalender, men det får bli när jag kommer hem! :)

RSS 2.0