Midsommar!

Nu är det över och skönt är väl det. Eller?
Firade först genom att jobba, sen hem och äta och umgås lite. Därefter till Simon där vi firade lite. Mycket trevlig alltihopa.

Beställde lite skor innan och som kommer förhoppningsvis snart.Bara för att Agneta är super cool!

Alice in Wonderland

Har precis kollar på "Alice in wonderland", igen. Den är sjukt bra! Dock är det inget som förvånar eftersom det är Tim Burton som gjort filmen. Älskar hans filmer. Helt klart en film man MÅSTE se! 


ÄNTLIGEN!

Solen är här. Idag packar jag min bikini ännu en gång, men hoppas på att jag får chansen att använda den också! Har bara hittills badat en gång. Då var det så kallt så alla kroppsdelar domnade så man trodde att det var varmt. Men idag ska vi bada och schteka! :)

HEJSVEJS!


hue?
Hur sjutton kan man vilja gå runt med spindlar på trosorna? Hur läskigt är inte det?

Honey you are a rock upon which I stand.6 månader idag.

Gotta love it!

Nu har jag satt ihop en lista med gamla godingar. Fick även hjälp av Hanna. Super härlig!
De gamla goda

GAH!!!

Jag blir galen! Det är så sjukt tråkigt att bara gå hemma och inte göra någonting. Sitter typ och läser och komenterar massa bloggar. Något jag inte brukar ha tid med. Eller tid och tid, jag brukar prioritera andra saker före. Men nu är jag bara sjukt rastlöst. Inget att göra. Jag vill ha soooool.

It's more than a feeling when I hear that old song they used to play.

Dagen har varit väldigt bra so far. Mysig morgon, lite att städa, bra mat. Får hoppas att den fortsätter så, fast det brukar det ju aldrig göra. I och för sig ska jag till farfar strax och då kan man ju vänta sig smaskiga kakor och gott kaffe. Det gillar vi.


As long we don't fake, we will be okey.

Att ha sommarlov är hur gött som helst. Men jag blir sjukt rastlös. Just nu jobbar jag varannan dag men det är bara två timma, så vad ska man göra resten av dagen? 
Just nu är jag inne i en "Sex and the City" period men jag kan ju inte ligga och titta på det hela dagarna. Klart man försöker ju vara med vänner men det är svårt att få skjuts hit och dit eftersom alla bor ute i skogen. Att vara med pojken hela tiden kan man ju inte heller vara till slut har man ju inget att göra i så fall. Nä, en hobby skulle man ha! Men vad? 
Hm...?

Igår fick jag ett telefonsamtal från Simon halv elva, jag va precis på väg att gå och lägg mig. Då säger han att Han, Anton, Simon och Adam är på väg att plocka upp mig för vi ska till Mcdonalds. Jag hade inget att säga till om så det var bara att slänga på sig kläder. 
När vi väl står i kön där säger både Simon och Adam att dom har inga pengar så självklart får jag betala för dom, inte nog med det, när dom ätit upp sin första glass då ska dom ha en till! Så jag fick slänga upp ännu mera pengar så nu måste jag leva på 15 kr tills den 25. Life is good...Vilken härlig dag nanan...

Idag blir det både att jobba och en cykelrunda med syster på dryga tre mil.


Femtonde juni tvåtusen

Dom två senaste dagarna har jag sovit i Emiliams rum. Igår väckte hon mig vid nio vilken gjorde mig sur hela dagen (morgon humöret varade lite längre än morgonen) idag väckte hon mig inte alls. Så när jag vakande upp var jag förvirrad över att det bara var jag i sängen och tankar började flyga i huvudet, Varför hade hon inte väckt mig? Försökte hon va snäll? Eller vadå? När Emiliam gör såna oanade saker blir jag förvirrad!


Igår när vi skulle sova så kände jag plötsligt hur något kröp i knävecket på mig och jag tog desperat ner min hand när jag tog upp handen från täcket var där på mitt finger en fästing! Paniken flög över mig och jag sprang skrikande till toaletten för att spola ner den. Den ända Emiliam gjorde var att skratta..
Så det ända som händer nu är att Emiliam retar mig för alla dess former av kryp. För sån är min syster.

One tree hill.

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are
good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes all you need is one.


åh happy day.

Onsdag, lillördag det firade jag genom att va med hanna. blev både Ben and Jerry's, chips och massa film, dock på slutet blev det en promenad så att det inte var en helt onyttig dag.
Fixade även en baldejt till trean också. Lite tidigt kanske men bättre det än sent.
Åh just det färgade håret idag också. Dock inte grönt men mörkbrunt.

You gotta love...

När folk lyssnar på musik genom hörlurar, tror att de kan låtarna men egentligen är det bara massa mummel.
You gotta love it!

Sjunde Juni tvåtusentio

Imorron smäller det imorgon händer det, imorron ska vi fira!

s o m m a r l o v


Första dagen...

.... På jobbet idag. Även om det är ett städ jobb var det väldigt kul. Dock kan det vara för att dom som jobbar där är otroligt trevliga.
Även om jag ska jobba varje dag hela sommaren tror jag ändå att jag kommer trivas.

RSS 2.0